Діагностичні параметри для визначення надійності асинхронного двигуна - Олійник, Д. Є.; Кот, А. А. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Агропромисловий комплекс включає виробництво та переробку сільськогосподарської продукції, відрізняється від промислового виробництва від промислового виробництва щодо електропостачання тим, що мережі мають велику протяжність; до одних і тих же електричних мереж підключено виробниче і побутове навантаження, остання носить явно виражений несиметричний характер; рівень технічного обслуговування електрообладнання в агропромисловому комплексі значно нижчий, ніж у промисловому виробництві; відсутність інвестицій у сільську електроенергетику призводить до зниження надійності електроживлення споживачів та якості електричної енергії.
Keywords: асинхронний двигун; експлуатаційні умовах