Фотосинтетична діяльність рослин гороху посівного за дії передпосівної обробки насіння - Капінос, Марина Володимирівна; Капинос, Марина Владимировна; Kapinos, Maryna (ТДАТУ, 2021)
Метою досліджень було встановити фотосинтетичну діяльність рослин гороху посівного залежно від передпосівної обробки насіння в умовах Півдня України.
Keywords: рослинництво; горох; продуктивність гороху посівного; фотосинтетична діяльність; сорт гороху посівного Девіз; сорт гороху посівного Глянс