Креативний облік: його сутність та види - Цинцовська, Т. О.; Голуб, Наталя Олександрівна; Голуб, Наталья Александровна; Holub, Natalia (НУБіП України, 2021)
У даний момент існує безліч версій щодо такого поняття, як «креативний облік». Застосування підприємствами інакших способів і методів ведення бухгалтерського обліку, а саме: керування даними та показниками фінансової звітності, викликає у науковців безліч протиріч. Постає таке питання: «Що представляє собою креативний облік та які наслідки його застосування?»
Keywords: стандарти; облікова політика; витрати; управлінський облік; фінансовий облік; звіти підприємств