Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти ТДАТУ за підсумками наукових досліджень 2021 року. Факультет енергетики і комп’ютерних технологій. Ч. 1 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень поданих на ІХ Всеукраїнську науково-технічну конференцію здобувачів вищої освіти Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
Keywords: кінематика; квантові технології; енергетика; кредитування; електричне поле; математичне моделювання; готельно-ресторанний бізнес; альтернативні джерела енергії; вивченнія курсу фізики; ігрові задачі; технології; коливання в MS Excel