Опис до патенту на винахід № 119010 "Пристрій для транспортування і очистки коренебульбоплодів" - Булгаков, Володимир Михайлович; Булгаков, Владимир Михайлович; Bulgakov, Volodymyr; Адамчук, В. В.; Заришняк, А. С.; Головач, І. В.; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen; Івановс, С. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Винахід належить до сільськогосподарського машинобудування, зокрема до пристроїв для транспортування та очистки коренебульбоплодів, які можуть бути використані в картоплезбиральних машинах
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; транспортування коренебульбоплодів; очистка коренебульбоплодів; коренебульбоплоди; картоплезбиральні машини; відбивна щітка