Місце облікової інформації в системі постіндустріального інформаційного суспільства в контексті формування амортизаційної політики - Трачова, Дар'я Миколаївна; Трачева, Дарья Николаевна; Trachova, Daria (My University, 2018)
UK: У статті проведено аналіз впливу економічного розвитку постіндустріального інформаційного суспільства на формування облікової політики в контексті ефективності амортизаційної політики підприємства і держави в цілому. Визначено роль інформаційного забезпечення амортизаційної політики. Обґрунтовано необхідність переосмислення ролі амортизаційної політики з точки зору бухгалтерського обліку з простого джерела інформації на підґрунтя для здійснення ефективного оновлення необоротних активів підприємства. EN: The article analyzes the influence of the economic development of the postindustrial information society on the formation of accounting policy in the context of the efficiency of the depreciation policy of the enterprise and the state as a whole. The role of information provision of amortization policy is determined. The necessity of rethinking the role of depreciation policy from the point of view of accounting from a simple source of information on the basis for effective implementation of the renewal of the company's fixed assets is substantiated.
Location of accounting information in the system of posistendial informational society in the context of the depreciation policy formation
Keywords: амортизаційна політика; інформація; постіндустріальне суспільство; бухгалтерський облік; облікова політика; depreciation policy; information; postindustrial society; accounting; accounting policy