Обмеження монетарного регулювання в Україні - Хитров, А. О. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Стабілізаційна політика – це система державних заходів, які спрямовані на зменшення економічних коливань з метою підтримки оптимального рівня інфляції та повної зайнятості. Для досягнення цієї мети держава може використовувати певні інструменти та засоби, а також різні види макроекономічного регулювання, зокрема монетарну політику.
Keywords: грошові кошти; інфляція; монетарна політика; готівка