Деклараційний патент на винахід № 68041 А "Скануючий пристрій для контролю якості плодової та овочевої продукції" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Сабо, О. Б.; Сабо, Андрій Георгійович; Сабо, Андрей Георгиевич; Sabo, Andrii; Стручаєв, К. М. (My University, 2004)
Запропонований винахід, що описується, відноситься до галузі переробки сільськогосподарської продукції, а саме до пристроїв контролю якості плодової та овочевої продукції
Keywords: переробка; контроль якості; плодова продукція; овочева продукція