Визначення стратегічних напрямів розвитку підприємства сокової галузі - Стрюк, О. Л.; Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2019)
Метою дослідження є визначення стратегічних напрямів розвитку підприємства ТОВ «Трина», яке спеціалізується на виробництві та реалізації соків.
Keywords: реалізація соків; стратегія підприємства; ТОВ «Трина»; ринок соків