Обґрунтування організаційно-інженерних рішень процесу приготування кормів при виробництві молока на фермі великої рогатої худоби приватного сільськогосподарського підприємства «Україна» Генічеського району Херсонської області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Єфтемій, Андрій (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Мета роботи – обґрунтування організаційно-інженерних рішень процесу приготування кормів при виробництві молока на фермі великої рогатої худоби приватного сільськогосподарського підприємства «Україна» Генічеського району Херсонської області. Об’єкт досліджень – механізована технологія приготування кормів на фермі ВРХ. Предмет досліджень - теоретичне і методичне обґрунтування організаційно-інженерних рішень процесу приготування кормів при виробництві молока.
Keywords: велика рогата худоба; структура стада; собівартість; умовна голова; добовий раціон; режим роботи; питомі приведені витрати; план-графік; трудомісткість