Законодавче регулювання діяльності підприємств сільського зеленого туризму в Україні - Демко, Валентина Сергіївна; Демко, Валентина Сергеевна; Demko, Valentyna (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2018)
UK: У дослідженні були визначені питання законодавчої бази для легалізації законодавства діяльність сільських підприємств зеленого туризму в Україні та її регіонах. Враховуючи аналіз законодавчої політики країн Білорусі та Польщі, пропонуються заходи вдосконалити державну політику в системі організації законів та нормативно-правових актів. EN: The study identified the issues of the legislative framework for legalizing the activities of rural green tourism enterprises in Ukraine and its regions. Taking into account the analysis of the legislative policy of the countries of Belarus and Poland, measures are proposed to improve the state policy in the system of organization of laws and regulations for entrepreneurs in the field of rural green tourism in Ukraine and its regions.
Keywords: сільський туризм в сільській місцевості; законодавча політика; модель державного управління; rural green tourism; legislative policy; public administration model