Компоненти освітнього процесу з фізики в координатах STEM-освіти - Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia (My University, 2021)
інноваційні технології та методи навчання, що використовуються в системі сучасного освітнього процесу з фізики, забезпечують формування компетентностей, світоглядних позицій, життєвих цінностей та ефективне засвоєння знань щодо подальшого використання їх у професійній діяльності.
Keywords: STEM-навчання; фізика; інноваційні технології