Особливості функціонування товариства з обмеженою відповідальністю: реалії сьогодення - Щербаков, К. С. (ТДАТУ, 2018)
Розкриття особливостей функціонування товариств з обмеженою відповідальністю в Україні.
Keywords: товариства з обмеженою відповідальністю; господарські товариства; господарська діяльність