Способи отримання концентрованого сока - Вепрєв, Н. Є. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Обґрунтовано технологію виробництва концентрованого сока.
Keywords: концентрований сік; продукти харчування; випарювання; виморожування; зворотний осмос; відновлення; пастеризація; упаковка