Опис до патенту на корисну модель № 142638 "Коаксіальний противотоковий ротаційний пиловіддільник" - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii; Даценко, Людмила Миколаївна; Даценко, Людмила Николаевна; Datsenko, Liudmyla; Скиба, Вікторія Павлівна; Скиба, Виктория Павловна; Skyba, Viktoriia; Тарусова, Наталя Василівна; Тарусова, Наталья Васильевна; Tarusova, Natalia; et al. (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
Коаксіальний протипотоковий ротаційний пиловіддільник складається з корпусу протипотокового ротаційного пиловіддільника, патрубка тангеційного вводу пилогазового потоку, циліндричного тканого фільтра, осьової вихлопної труби, дросель-засувки, конічного днища, в якому встановлено конічний сепаратор
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; очищення робочого повітря в кабінах сільськогосподарських машин; очищення запиленого газу