Маркетингове дослідження ринку морозива - Дударева, А. В. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Морозиво – є популярним літнім десертом в Україні, та за її межами. Унікальність даного продукту полягає у відсутності вікового обмеження, що і робить даний ринок конкурентним. З кожним роком споживачі стають більш вибагливими щодо асортименту та якості продукції, що слугує потужнім стимулом для виробників у смакових пропозиціях
Keywords: морозиво; ринок морозива; десерт