Теоретичні підходи до формування конкурентних стратегій підприємства - Ткачук, В. М. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Успіх підприємства на ринку значною мірою залежить від того, наскільки вдало воно використовує власні конкурентні переваги для досягнення поставлених цілей. Поступове загострення конкурентної ситуації на ринках зумовлює необхідність стратегічного маркетингового планування. Маркетингова конкурентна стратегія необхідна підприємству для досягнення ними в довгостроковому періоді ринкових переваг з точки зору споживача та конкурентів.
Keywords: конкурентна стратегія; підприємство; конкуренція