PR-розвиток кандидата у депутати - Любишко, В.; Застрожнікова, Ірина Володимирівна; Застрожникова, Ирина Владимировна; Zastrozhnikova, Iryna (ТДАТУ, 2018)
При формуванні думки про політичного лідера для більшості виборців одним з головних мотивів є мотив особистої вигоди, особиста практична зацікавленість в діяльності політичного лідера. Політичне лідерство — це політичне явище, яке включає в себе відбір, висування, легітимацію і діяльність особистостей за допомогою певних PR-технологій, які є найпотужнішим комунікаційним каналом зв’язку між лідером і громадськістю. Тому використання PR-технологій як важливої складової виборчого процесу в Україні набуває дедалі більшого значення
Keywords: політичне лідерство; PR-технології; депутати; маркетинг; виборчий процес