Оптимізація сітьової моделі виробничих процесів ремонту посівних машин - Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Яворницький, А. О.; Яворницкий, А. А.; Yavornytskyi, A. (Мелітополь: ТДАТУ, 2014)
Uk: Робота присвячена аналізу сітьової моделі виробничих процесів ремонту сівалки СЗ-3,6 та її оптимізації.
Keywords: сітьове моделювання; критичний шлях; пізній термін настання події; резерв часу; сільськогосподарські машини; ремонт та обслуговування; організації виробничого процесу; Дефектування деталей; миття деталей; розбирання вузлів на деталі