Продуктивність сортів гороху посівного залежно від технологічних прийомів вирощування - Капінос, Марина Володимирівна; Капинос, Марина Владимировна; Kapinos, Maryna (ТДАТУ, 2021)
Метою дослідження було дослідити комплексний вплив мікробного препарату та антистресового регулятора росту рослин на продуктивність сортів гороху посівного в умовах Півдня України.
Keywords: горох; вирощування гороху; застосування мінеральних добрив; інокуляція насіння; продуктивність сортів гороху