Методи усунення організаційних проблем збуту продукції сільськогосподарського машинобудування - Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia (My University, 2017)
Вирішення проблем збуту, доцільним було б мати такі специфічні для сьогодення формування, які б могли за чіткими обґрунтованими планами у постійному режимі вибудовувати та реалізовувати стратегію, спочатку виходу галузі з кризи, а потім і забезпечення сталого розвитку. Консолідований підхід до вирішення проблем збуту через маркетингові об’єднання виробників сільськогосподарської техніки й комплектувальних міг би цьому зарадити.
Keywords: маркетинг; збут; зберігання; транспортування; консолідована маркетингова організація; консолідований маркетинг; маркетингове управління; вертикальні маркетингові системи