Домінанти фінансового забезпечення діяльності сільськогосподарських підприємств: теорія, методологія і практика: дис. ... доктора економ. наук : 08.00.08 - Яцух, Олена Олексіївна; Яцух, Елена Алексеевна; Yatsuh, Olena (Харків: Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, 2019)
UK: У дисертації вирішено важливу наукову проблему щодо формування теоретико-методологічних положень, розвитку методичних підходів та розроблення практичних рекомендацій з обґрунтування і використання домінант фінансового забезпечення діяльності сільськогосподарських підприємств у контексті стратегічного розвитку аграрного сектору національної економіки. EN: The important scientific problem concerning the formation of theoretical and methodological provisions, the development of methodological approaches and the development of practical recommendations for the substantiation and use of dominant financial support for the activities of agricultural enterprises in the context of strategic development of the agricultural sector of the national economy have been decided in the dissertation.
Financial support dominants of agricultural enterprises: theory, methodology, practice
Keywords: домінанти фінансового забезпечення; сільськогосподарські підприємства; державна фінансова політика; податкова політика; кредит; фінансові ресурси; форвард; страхування; фінансовий лізинг; аграрні розписки; фінансова конкурентоспроможність; financial support dominant; agricultural enterprises; state financial policy; fiscal policy; credit; financial resources; forward; insurance; financial leasing; agricultural receipts; financial competitiveness of large agricultural enterprises