Технологічні критерії зберігання заморожених плодів - Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Буденко, Сергій Федорович; Буденко, Сергей Федорович; Budenko, Serhii (My University, 2009)
UK: У статті приводяться результати досліджень впливу терміну й температури холодильного зберігання деяких видів замороженої плодоовочевої сільськогосподарської продукції на якість цієї продукції. Пропонується метод оцінки якості. EN: In the article the results of researches of influencing of shelf-life some types of the frozen fruit and vegetable products are presented on quality of this products. The method of estimation of quality is offered.
Technological criteria of storage of the frozen garden-stuffs
Keywords: заморожування; температура зберігання; терміни зберігання; якість продукту; метод оцінки якості; швидкість падіння стійкості продукту; freezing; temperature of storage; shelf-lives; internals of product; method of estimation of internals; speed of falling of firmness of product