Аналіз обладнання для виробництва електричної енергії сонячними панелями - Моргун, В. В.; Басрсукова, Г. В. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
У сучасному світі, де питання енергетичної безпеки та сталого розвитку дедалі актуальнішими, використання відновлювальних джерел енергії набуває особливого значення. Сонячна енергія, завдяки своїй доступності та екологічності, є одним із найперспективніших напрямків у цій сфері. Проте, реалізація потужностей для виробництва електричної енергії за допомогою сонячних панелей пов'язана з певними технічними та економічними викликами. У цьому творі буде проаналізовано проблеми, що виникають при використанні сонячних панелей, основні матеріали, що використовуються у виробництві, а також результати дослідження.
Keywords: питання енергетичної безпеки; сонячні панелі