Проектування механізованої технології виробництва яловичини на фермі великої рогатої худоби товариства з обмеженою відповідальністю «Батьківщина-555» Нижньосірогозького району Херсонської області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Колюх, Дмитро (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Об'єкт досліджень: технологія виробництва яловичини на фермі по дорощуванню і відгодівлі молодняку ВРХ. Предмет досліджень: теоретичне і методичне обґрунтування проектування механізованої технології виробництва яловичини на фермі великої рогатої худоби товариства з обмеженою відповідальністю «Батьківщина-555». Мета роботи – проектування механізованої технології виробництва яловичини на фермі великої рогатої худоби товариства з обмеженою відпові-дальністю «Батьківщина-555» Нижньосірогозького району Херсонської області.
Keywords: велика рогата худоба; яловичина; структура стада; собівартість; добовий раціон; режим роботи; собівартість; термін окупності; план-графік; трудомісткість