Прийняття управлінських рішень з використанням методу "мозкового штурму" у викладанні маркетингових дисциплін - Шевчук, Олена Юріївна; Шевчук, Елена Юрьевна; Shevchuk, Olena (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
У статті розглядається необхідність майбутніх фахівців з маркетингу приймати колективні управлінські рішення, використовуючи в якості навігаційної карти різноманітні технології і евристичні методи, зокрема, метод «мозкового штурму», є інструментами вироблення і прийняття колективних рішень проблем в маркетинговій діяльності підприємств
Keywords: управлінські рішення; методи рішення проблем