Використання скрайб – презентацій при вивченні дисциплін хімічного циклу - Пащенко, Юлія Петрівна; Колесніков, Максим Олександрович; Paschenko, Yuliia; Kolesnikov, Maksym (Мелітополь : 2022, 2022)
UA: У статті обґрунтовано доцільність використання скрайб-презентацій у закладах вищої освіти при вивченні дисциплін хімічного циклу. При вивченні хімії скрайбінг допомагає здобувачам вищої освіти наочно уявити різні поняття, відобразити матеріал, що вивчається. Показано, що засвоєння найважливіших понять навчального матеріалу відбувається на якісно новому рівні. EN: The article substantiates the expediency of scribe presentations using in higher education institutions in the study of chemical cycle disciplines. When studying chemistry, scribing helps higher education students to visualize different concepts, to reflect the studied material. It is shown that the assimilation of the most important concepts takes place at a qualitatively new level.
The use of scribe presentations in chemical cycle disciplines studing
Пащенко Ю. П., Колесніков М. О. Використання скрайб – презентацій при вивченні дисциплін хімічного циклу. Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти : збірник науково-методичних праць ТДАТУ. 2022. Вип. 25. С. 47-55.
Keywords: освітній процес; дисципліни хімічного циклу; мотивація здобувачів вищої освіти до навчання; комп’ютерні технології; аудіовізуалізація навчальної інформації; скрайбінг; скрайб-презентації; educational process; disciplines of the chemical cycle; motivation of higher education students to study; computer technology; audiovisualization; scribing; scribe-presentations