Тенденції розвитку ринку сиру в Україні - Краєва, О. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Ринок молочних продуктів, і ринок сирів зокрема, є одним з основних в Україні. В умовах інтеграції України до загальноєвропейських і світових структур та проникнення на вітчизняний ринок сиру потужних іноземних транснаціональних компаній загострюється питання формування вітчизняними підприємствами конкурентних переваг і, на цій основі, досягнення ними перемоги у конкурентній боротьбі
Keywords: ринок сиру; молочні продукти; виробництво сиру; виробництво сирів