Організація самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни «Теорія прийняття рішень» - Зінов'єва, Ольга Геннадіївна; Зиновьева, Ольга Геннадьевна; Zinovieva, Olha (Люкс, 2014)
В роботі розглядається методика організації самостійної роботи студентів з дисципліни «Теорія прийняття рішень».
Keywords: самостійна робота; прийняття рішень; індивідуальні завдання