Опис до патенту на корисну модель № 67972 "Пристрій для вимірювання маси рідких продуктів в закритих посудинах" - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Мовчан, Віталій Федорович; Мовчан, Виталий Федорович; Movchan, Vitalii; Катюха, Денис Анатолійович; Манькова, М. А. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2012)
Пристрій для вимірювання маси рідких продуктів в закритих посудинах, що містить основну і допоміжну посудини, ваговимірювальний механізм, вимірювальний прилад. Основна посудина розміщена усередині допоміжної, між стінками котрих закріплені тензометричні датчики для вимірювання ваги, які з'єднані між собою та з пристроєм автоматичного корегування обчислень, який розміщений у вимірювальному приладі
Keywords: рідкі продукти; ваговимірювальний механізм; вимірювальний прилад; тензометричний датчик