Управління ризиками кредитного забезпечення інвестиційних проектів сільськогосподарських підприємств в банківській системі - Трусова, Наталя Вікторівна; Трусова, Наталья Викторовна; Trusova, Natalia (My University, 2018)
Кредитне забезпечення інвестиційних проектів сільськогосподарських підприємств як система чинників впливу на організацію, форми та результати їх інвестиційної діяльності та задоволення потреби у фінансових ресурсах перебуває у стадії циклічного перелому розвитку банківської системи. Цей період можна вважати процесом зміни структури фінансування сільського господарства, який формує стабільне середовище взаємозв’язку суб’єктів агробізнесу з фінансово-кредитними установами. Пріоритет раціонального кредитного забезпечення та зростання його ролі в діяльності сільськогосподарських підприємств пов’язаний із зміною кон’юнктури зовнішнього ринку запозичень.
Keywords: кредитне забезпечення; інвестиційні проекти