Облік основних засобів та шляхи його удосконалення - Цой, В. С. (My University, 2021)
Господарська діяльність будь-якого підприємства характеризується наявністю матеріальних умов та основних засобів, адже вони утворюють виробничо-технічну базу і визначають виробничу потужність підприємства.
Keywords: бухгалтерський облік; організація обліку; основні засоби