Прилад для визначення швидкостей сходу часток добрив з диска - Дядя, В. М.; Dyadya, V. M. (ТДАТА, 2004)
UK: Стаття присвячена обґрунтуванню конструкції і принципу роботи приладу для визначення швидкостей сходу часток з диска. Прилад можна використовувати при експериментальних дослідженнях відцентрових робочих органів машин для внесення мінеральних добрив. EN: The article is devoted to device design and operating process substantiation for ascend speeds defining of fertilizers parts from disk. The device can be used at experimental research of centrifugal operating parts of the machines for mineral fertilizers applyment.
Device for the ascend speeds defining of fertilizers parts from disk
Keywords: відцентровий диск; добрива; рівномірність внесення; рівномірність розподілу; мінеральні добрива; механізація внесення добрив; сільськогосподарські машини; внесення добрив