Обгрунтування інноваційних рішень в СТОВ «Терра 2017» Іванівського району Херсонської області: дипломна робота СВО Магістр - Крамчанін, Анастасія Геннадіївна (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
Метою дослідження є теоретико – методичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення інноваційних рішень на підприємстві Для досягнення зазначеної мети нами були поставлені наступні завдання: - узагальнити науково-теоретичні основи інноваційних рішень, та інноваційної діяльності; - розглянути показники оцінки інноваційних рішень та методику їх розрахунку; - визначити основні можливості підприємства в контексті перспектив інноваційного розвитку; - систематизувати та обґрунтувати основні шляхи підвищення ефективності інноваційних рішень на підприємстві.
Keywords: інноваційна рішення; інновації; виробничі витрати; собівартість; ефективнисть; прибуток; рівень рентабельності; підприємництво, торгівля та біржова діяльність