Децентралізація в Україні: проблеми та перспективи - Горбова, Наталя Аркадіївна; Горбова, Наталья Аркадьевна; Horbova, Natalia; Щебликіна, В. М. (Херсон: ДВНЗ «ХДАУ», 2019)
Наразі Україна перебуває у доволі складному економічному положенні, що ставить перед нею цілу низку проблем та завдань. Одним із напрямків вирішення цих проблем є децентралізація влади, створення нових органів територіального управління.
Keywords: децентралізація влади; реформи; місцеве самоврядування; економічне прогнозування; територіальні громади; бюджетні кошти; корупція; регіон