Енергозбереження і використання поновлювальних джерел енергії: методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 141 – "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" - Стьопін, Юрій Олексійович; Степин, Юрий Алексеевич; Stopin, Yurii; Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym; Пєрова, Наталія Петрівна; Перова, Наталья Петровна; Pierova, Natalia (ТДАТУ, 2019)
У методичних вказівках розглянуто питання використання поновлювальних джерел енергії. Всі лабораторні роботи містять теоретичні відомості, принципові електричні схеми дослідження роботи пристроїв поновлювальних джерел енергії, контрольні питання для самоаналізу.
Keywords: поновлювальні джерела енергії; електричні схеми; вітроенергетика