Земля як стратегічний аспект розвитку агробізнесу в Україні - Бочарова, Наталія Олександрівна; Бочарова, Наталья Александровна; Bocharova, Natalia (ТДАТУ, 2013)
В статті розглянуті особливості земельних відносин в сенсі становлення і розвитку агробізнесу в Україні.
Keywords: агробізнес; аграрна реформа; земельний кадастр