Web of Science – науковий Еверест або трохи ретро від наукової бібліотеки - Семенюк, Наталя Михайлівна; Семенюк, Наталья Михайловна; Semeniuk, Natalia (ТДАТУ ; наукова бібліотека, 2018)
Вільний доступ до міжнародної бази даних Web of Science дозволив викладачам, науковцям, аспірантам працювати з найбільш актуальною інформацією, вивчати дослідження в різних областях і знаходити собі партнерів, що працюють в тому ж напрямку.
Keywords: Web of Science; наукові дослідження; наукові напрями; ТДАТУ; МІМСГ; ТДАТА; індексування