Анаеробна утилізація сільськогосподарських відходів в біогазових установках - Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila; Курашкін, О. С. (ТДАТУ, 2020)
Правильне використання всіх вихідних продуктів анаеробного зброджування, дозволить зменшити термін окупності біогазової установки, в порівнянні з іншими пристроями альтернативної енергетики.
Keywords: анаеробне зброджування; біогазові установки; альтернативна енергетика; нетрадиційні джерела енергії; сонячна енергія