Звіт про управління: особливості складання та подання - Захарчук, І. Ю. (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Закон України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» визначає звіт про управління як документ, що містить фінансову та нефінансову інформацію, яка характеризує стан і перспективи розвитку підприємства та розкриває основні ризики і невизначеності його діяльності [2]
Keywords: управління; бухгалтерський облік; фінансова звітність