Дуальна форма здобуття освіти студентів спеціальності "Галузеве машинобудування" - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia (ТДАТУ, 2018)
UK: Описані проблеми сучасної практичної підготовки здобувачів вищої освіти і методи їх вирішення за допомогою провадження дуальної форми здобуття освіти. Наведений потенціал і досвід впровадження такої форми освіти на спеціальності "Галузеве машинобудування" Таврійського державного агротехнологічного університету. EN: The problems of modern practical training for higher education students and methods of their solution via introducing dual form of educating are described. The potential and experience of realizing such form of educating for specialty " Branch Mechanical Engineering " of Tavria State Agrotechnological University are given.
Dual form of educating students of specialty "Branch Mechanical Engineering"
Keywords: дуальне навчання; дуальна форма здобуття освіти; галузеве машинобудування; досвід; методи; новітні технології; переробка галузь; dual education; dual form of educating; Branch Mechanical Engineering