Вибір технології розведення курей шляхом проектування інформаційно-довідкової системи - Лубко, Дмитро Вікторович; Лубко, Дмитрий Викторович; Lubko, Dmytro (My University, 2017)
У статті повідомляється про проектування інформаційно-довідкової системи для розведення курей шляхом проектування інформаційно-довідкової системи. Ії використання дозволить швидко обрати потрібну технологію вирощування м’ясних курей та підвищити окремі економічні показники приватних господарств у птахівництві.
Keywords: інформаційно-довідкова система; кросплатформена система; продукційна система; птахівництво