Мовна підготовка майбутніх інженерів в ТДАТУ імені Дмитра Моторного - Шляпіна, Олеся Володимирівна; Шляпина, Олеся Владимировна; Shliapina, Olesia (My University, 2019)
UK: В статті розглядається стан підготовки студентів ТДАТУ імені Дмитра Моторного з іноземної мови. Надається опис нестандартних методів і форм, які використовуються у курсі навчання іноземної мови. Особливу увагу приділено вимогам до викладачів іноземної мови. EN: The article deals with the characteristics of foreign languages training in Dmytro Motornyi TSATU. The nonstandard methods and forms of training are described. Particular attention is paid to the personality of a foreign language teacher. RU: В статье рассматривается подготовка студентов ТГАТУ им. Дмитрия Мотороного по иностранному языку. Описываются нестандартные методы и формы обучения, которые используются в курсе обучения иностранному языку. Особое внимание уделено личности преподавателя и требованиям к нему.
Языковая подготовка будущих инженеров в ТДАТУ им. Дмитрия Мотороного
Foreign languages training of engineers in Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University
Keywords: комунікативне спілкування; комунікативна компетентність; здібності викладача; мультимедійні технології; ділові ігри; communicative competence; professionally-oriented competence; teachers’ skills; role plays; multimedia technologies; foreign language communication; коммуникативное общение; коммуникативная компетентность; способности преподавателя; мультимедийные технологии; деловые игры