Аналіз технологій виготовлення деревних брикетів - Тетервак, Ілля Романович (ТДАТУ, 2021)
Пропонується для виготовлення брикетів з тріски зрізаних гілок плодових дерев використовувати поршневі преси.
Keywords: процес брикетування; брикет; маховик; шнековий прес; поршневий прес