Дуалізм у теоретичному розумінні кредиту - Радченко, Наталія Геннадіївна; Радченко, Наталья Геннадиевна; Radchenko, Nataliia (Полтав. держ. аграр. академія, 2011)
UK: Стаття присвячена розгляду дуалістичної сутності кредиту як фінансової послуги та як економічної категорії. На основі семантичного аналізу розглядаються емпіричний об’єкт та специфічні особливості дуалістичних складових кредиту та пропонуються їх уточнені визначення. EN: The article is devoted to consideration of dualistic essence of credit as financial service and as an economic category. An empiric object and specific features of dualistic constituents of credit is examined on the basis of semantic interpretation and offered them the specified determinations.
Keywords: кредит; економічна категорія; дуалізм; емпіричний об’єкт; кредит як фінансова послуга; волатильність; credit; economic category; dualism; empiric object; credit as financial service; volatil'nist