Особливості маркетингової діяльності санаторно – курортного підприємства - Бакіна, Тетяна Володимирівна; Бакина, Татьяна Владимировна; Bakina, Tetiana; Краснодєд, Тетяна Леонідівна; Краснодед, Татьяна Леонидовна; Krasnodied, Tetiana (My University, 2020)
Сьогодні ефективна маркетингова діяльність для підприємств є основою стратегічного розвитку, виживання в умовах кризи, переорієнтації, освоєння нових та закріплення існуючих позицій на ринках збуту. Маркетингова діяльність в першу чергу включає аналіз ринкової ситуації, визначення цілей маркетингу; вибір оптимальної маркетингової стратегії; розробка маркетингового плану, спрямованого на ефективну реалізацію стратегії; оцінка й контроль результатів.
Keywords: санаторно-курортна галузь; маркетингова діяльність; управлінська діяльність; Приазовкурорт; функціонування підприємства