Автоматизація мийки транспортних засобів - Сапарова, А.; Юрченко, Олександр Юрійович (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Під автоматизацією мийки транспортних засобів для машино-тракторного парку або навчально-практичного центру, де різновиди техніки є досить обширними, основним завданням мається на увазі контроль та регулювання тиску, створюваного мийкою на виході з неї. Створення автоматизованої системи регулювання уже створеної мийки відомого виробника не є доцільним, проте внесення окремих коректив в конструкцію, наприклад, щита електричного, або поста керування є цілком реальним.
Keywords: автоматизована система; мийка