Сучасні аспекти застосування добрив у зрошуваних садах півдня України - Малюк, Тетяна Валеріївна; Малюк, Татьяна Валерьевна; Maliuk, Tetiana (My University, 2020)
За мірою впровадження нових технологій вирощування плодових культур виникає необхідність розробки нових елементів систем удобрення, які враховуватимуть біологічні особливості культур, допомагатимуть реалізації їх генетичного потенціалу, матимуть екологічне та економічне значення. На перший план у вирішенні цих питань висувається задача збалансованого застосування мікро- та макродобрив у плодових насадженнях, що базуються на виборі оптимальних доз, строків, форм і способів їх застосування.
Keywords: добрива; сади півдня України; удобрення; поживні речовини; краплинне зрошення