Case Study як інноваційний метод навчання спілкування іноземною мовою студентів не мовних ВНЗ - Однороманенко, Марина Володимирівна; Однороманенко, Марина Владимировна; Odnoromanenko, Maryna (СПД «Охотнік», 2019)
Метою статті є аналіз психологічних особливостей й мовленнєвих здібностей студентів.
Keywords: Case study; англійська; іноземна мова; методика; методика викладання іноземних мов; не мовні ВНЗ