Пристрій контролю функціонального стану і захисту асинхронних електродвигунів від аварійних режимів роботи - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr; Квітка, О. С. (Харків: ХНТУСГ, 2017)
Розглянуто види пристроїв контролю і захисту асинхронних електродвигунів та їх недоліки. Запропонова-но пристрій контролю функціонального стану і захисту асинхронних електродвигунів від аварійних режимів роботи.
The control device of the functional state and protection of asynchronous electric motors from emergency operation modes
Keywords: аварійні режими роботи; асинхронний двигун